ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Χριστούγεννα

Πού να Βρείτε την Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στον Κόσμο

Πού να Βρείτε την Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση στον Κόσμο

 

Ο Διεθνής Περίπατος με τον Άι Βασίλη

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η μαγεία της εορτής αναδύεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές της χριστουγεννιάτικης εποχής είναι η υπέροχη διακόσμηση που μεταμορφώνει πόλεις σε παραμύθια. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να απολαύσετε την εκπληκτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να ζήσετε τη μαγεία των γιορτών.

Βιέννη, Αυστρία: Η Βιέννη είναι γνωστή για τις εκλεκτές χριστουγεννιάτικες αγορές της. Οι περίπατοι στην παλιά πόλη της Βιέννης σας μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο, ενώ τα φώτα, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και οι υπαίθριες πίστες δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα.

Ρότερνταμ, Ολλανδία: Η Ρότερνταμ γίνεται το σπίτι του “Φεστιβάλ των Φώτων” κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννών. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις με φώτα, τολμηρά γραφικά και οι ειδικές εκδηλώσεις καθιστούν τη Ρότερνταμ έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς των Χριστουγεννών.

Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες: Οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις της Νέας Υόρκης είναι παγκοσμίως διάσημες. Από τα φώτα της Times Square μέχρι το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center, η Νέα Υόρκη λάμπει ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Πράγα, Τσεχία: Η Πράγα μετατρέπεται σε ένα παραμύθικο χριστουγεννιάτικο κόσμο με τα όμορφα φώτα και την παραδοσιακή διακόσμηση. Επισκεφτείτε την Πράγα για να δείτε τον Χριστουγεννιάτικο αγιασμό στην πλατεία της πόλης και για να γευτείτε το θερμό γλυκό κρασί, το “Svařák.”

Βρυξέλλες, Βέλγιο: Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές των Βρυξελλών είναι διάσημες για τη μαγεία τους. Εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα σταντ με δώρα, γλυκίσματα και χειροποίητα είδη στολίζουν τις πλατείες της πόλης.

Ανακαλύπτοντας την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε διάφορα μέρη του κόσμου, μπορείτε να βιώσετε τη μαγεία των γιορτών με μια μοναδική προοπτική. Είτε αναζητάτε καταστρώματα σε ευρωπαϊκές πόλεις είτε είστε έτοιμοι για μια θηλυκή εμπειρία της χριστουγεννιάτικης μαγείας, ο κόσμος είναι γεμάτος από υπέροχές ευκαιρίες για να απολαύσετε την εποχή αυτή με έναν τρόπο που θα σας μείνει αξέχαστος. Επομένως, αποφασίστε τον προορισμό σας, επισκεφθείτε τις χριστουγεννιάτικες αγορές και αφήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνοδεύσει σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ | WORLD OF TRAVEL