Private Tour στην Αθήνα: Ακρωτήριο του Σουνίου & Βουλιαγμένη με μέλι, γευσιγνωσία κρασιού & ελαφρύ γεύμα

Excellent

Από 340,00 €

Διάρκεια

8 ώρες

Shoe Print

Τύπος ξενάγησης

Καθημερινή περιήγηση

Μέγεθος του Group

8 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά

Private Tour στην Αθήνα: Ακρωτήριο του Σουνίου & Βουλιαγμένη με μέλι, γευσιγνωσία κρασιού & ελαφρύ γεύμα

Επισκόπηση εκδρομής Private Tour στην Αθήνα: Ακρωτήριο του Σουνίου & Βουλιαγμένη με μέλι, γευσιγνωσία κρασιού & ελαφρύ γεύμα

Απολαύστε την καλή ζωή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

 

Μην αφήσετε το νότιο τμήμα της πόλης μας να μείνει ανεξερεύνητο! Λίγοι ταξιδιώτες στην Αθήνα συνειδητοποιούν ότι σε λιγότερο από 20′ απλώνεται μια μεγάλη ακτογραμμή 50 χιλιομέτρων που εκτείνεται από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το ακρωτήριο Σούνιο. Αφήστε πίσω τα urban vibes της Αθήνας και ακολουθήστε τους ντόπιους στην αγαπημένη τους απόδραση στην παραλία, όπου το καλοκαίρι γιορτάζεται όλο το χρόνο. 

 

Απολαύστε μια ελληνική εμπειρία από φάρμα σε τραπέζι με γευσιγνωσία μελιού

 

Ξεκινήστε την ημερήσια εκδρομή σας από την Αθήνα σε ένα αστικό αγρόκτημα γνωστό για τα εκλεκτά προϊόντα που καλλιεργούνται στις εγκαταστάσεις του. Απολαύστε τα ελληνικά σνακ σας από αγρόκτημα σε τραπέζι ανάμεσα σε κήπους με βότανα και μελίσσια. 

Πάρτε μέρος σε μια γευσιγνωσία μελιού και ανακαλύψτε γιατί στην Ελλάδα θεωρείται πολύτιμος ως χρυσός, σημαντικός για τον πολιτισμό, την ιστορία και την ευημερία του λαού μας. Γνωρίστε τους ειδικούς μας στα τρόφιμα στην τοπική φάρμα τους και δοκιμάστε τα premium προϊόντα τους. Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τους βασικούς τύπους μελιού και όλα τα μυστικά της γεύσης του μελιού.

 

Αφεθείτε σε μια γευσιγνωσία ελληνικού κρασιού και τοπικό γεύμα σε ένα οικογενειακά διοικούμενο οινοποιείο

 

Οι Έλληνες διεκδικούν μια μακρά ιστορία αμπελοκαλλιέργειας και οινοποίησης, με το κρασί να αποτελεί σύμβολο υψηλής κουλτούρας, που όπως πιστεύεται ξεχώριζε τους πολιτισμένους από τους βαρβάρους. Αυτήν τη στιγμή, η Ελλάδα προσφέρει περίπου 200 γηγενείς ποικιλίες για να ανανεώσετε τον οινόφιλο ουρανίσκο σας με τον μοναδικό τους χαρακτήρα και το ποικιλόμορφο terroir. Γιορτάστε το ελληνικό κρασί από τοπικές, γηγενείς ποικιλίες, που καλλιεργούνται κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Ο ενθουσιώδης οινοποιός μας θα σας καθοδηγήσει στο οινοποιείο και θα παρουσιάσει τις πιο σημαντικές ετικέτες του συνοδευόμενο από ένα νόστιμο σπιτικό γεύμα.

 

Θαυμάστε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα στο ακρωτήριο του Σουνίου

 

Μόλις μια ώρα μακριά από την πόλη, σε αυτό το ημερήσιο ταξίδι στην Αθήνα μπορείτε να νιώσετε την ενέργεια του Ναού του Ποσειδώνα, ενός από τα σημαντικότερα αρχαία ελληνικά αξιοθέατα, με θέα τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Απολαύστε τον ήλιο το πρωί ή το γραφικό ηλιοβασίλεμα το βράδυ και απολαύστε την αναζωογονητική θαλάσσια αύρα σαν να βρίσκεστε σε ελληνικό νησί.

 

Επισκεφθείτε τη λίμνη  της Βουλιαγμένης

 

Οδηγήστε πίσω κατά μήκος της ακτής θαυμάζοντας την εντυπωσιακή θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας μαζί με τα νησιά του Σαρωνικού. Απολαύστε τα ποτά σας με θέα σε μια φυσική λίμνη με θεραπευτικές ιδιότητες (υψηλή συγκέντρωση σε άλατα και μέταλλα) της οποίας η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 29°C όλο το χρόνο.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Private Tour στην Αθήνα: Ακρωτήριο του Σουνίου & Βουλιαγμένη με μέλι, γευσιγνωσία κρασιού & ελαφρύ γεύμα

Περιλαμβάνεται/Εξαιρείται

Συχνές ερωτήσεις

Οι διατροφικοί περιορισμοί δεν μας εμποδίζουν να διασκεδάζουμε! Επικοινωνήστε στο μαζί μας για να προσαρμόσετε το φαγητό σας. Οι χορτοφάγοι μπορούν να απολαύσουν κάθε φαγητό της περιοδείας. Υπάρχουν επιλογές για χορτοφάγους σε όλες τις στάσεις, αλλά όχι επιλογές χωρίς γλουτένη/χαμηλών υδατανθράκων. Υπάρχουν επιλογές χωρίς ξηρούς καρπούς που περιλαμβάνονται στην ξενάγηση. Ωστόσο, ούτε εμείς ούτε οι πάροχοι μας μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη για τη μη συμπερίληψη ιχνών ξηρών καρπών.