ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Χριστούγεννα Παγκοσμίως: Μοναδικές Παραδόσεις από όλο τον Κόσμο

παραδωσεις χριστουγεννων

 

Καθώς η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει, ας πραγματευτούμε τη μαγεία των γιορτών ανά τον κόσμο. Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εορταστική περίοδος, αλλά ένας χρόνος που καθένας για κάθε χώρα είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί με τρόπο μοναδικό. Ας ξεδιπλώσουμε τις ξεχωριστές παραδόσεις των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο και ας εμπνευστούμε για τον ερχομό των γιορτών.
 
ΗΠΑ: Παρέλαση του Άγιου Βασίλη στην Πέμπτη Λεωφόρο Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Νέα Υόρκη φιλοξενεί μια εντυπωσιακή παρέλαση, με τον Άγιο Βασίλη να φτάνει στην πέμπτη λεωφόρο, ενθουσιάζοντας παιδιά και ενήλικες.
 
Γερμανία: Οι Διάσημες Χριστουγεννιάτικες Αγορές Στη Γερμανία, οι Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι θεσμός. Καθεμιά πόλη γίνεται μια ζωντανή γιορταστική περιοχή, γεμάτη από χειροποίητα δώρα, χριστουγεννιάτικα γλυκά, και ζεστό γλυκό κρασί.
 
Ιαπωνία: Κουραμπιέδες σε Σχήμα Ζώων Στην Ιαπωνία, η παράδοση των κουραμπιέδων λαμβάνει έναν μοναδικό τρόπο με τη δημιουργία τους σε σχήμα ζώων. Αυτή η γλυκιά παράδοση φέρνει χαρά και δημιουργικότητα σε κάθε γιορτινό τραπέζι.
 
Μεξικό: Τη Νύχτα των Ραδιόφωνων Στο Μεξικό, τα Χριστούγεννα ξεκινούν με τη “Νύχτα των Ραδιόφωνων”, όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να τραγουδήσουν και να γιορτάσουν με μουσική.
 
Κατάληξη: Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές παραδόσεις που κάνουν τα Χριστούγεννα τόσο ιδιαίτερα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ας αφεθούμε σε αυτές τις παραδόσεις για να μας εμπνεύσουν και να μας θυμίσουν τη γενναιοδωρία, τη χαρά και την ενότητα που μπορούν να φέρουν αυτές οι εορτές, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής τοποθεσίας μας.
 
 
 
 

 

 

ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ | WORLD OF TRAVEL